Banen er åpen

Hei og velkommen til Flatebø frisbeegolfbane. Jeg har laget en liten bane med syv korger som jeg tror er spennende både for store og små. Mesteparten av banen går igjennom tett skog der jeg har åpnet en gate til frisbeebanen. Etter å ha spilt noen ganger selv, ser jeg at det er noen trær jeg alltid treffer, så de må nok ned etter hvert de og…

Jeg håper at det er greit at jeg har satt en greenfee på banen. Det er en del arbeid og utgifter med å etablere og vedlikeholde den. Men jeg har satt opp en boks med 6 stk frisbeedisk sett. De kan lånes fritt, men jeg setter pris på om dere erstatter disker som skulle forsvinne.

Hvis du har tanker om noe som skulle vært gjort annerledes eller forbedres, så legg gjerne igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *